Çarşamba, Ocak 24, 2007

Benim hakkımda bilmedikleriniz...

Murat Buyurgan'ın "Hakkımda bilmediğiniz şeyler!" isimli yazısında pası bana göndermesi ile aynı görevi üstlenmiş oluyorum.

Eğer hakkımda bilmediğiniz birkaç noktayı öğrenmek ilginizi çekecekse okumaya devam edebilirsiniz.
  1. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 7 yıl kaldım ve hayatımın önemli bir o kadar da keyifli dönüm noktalarını orada yaşadım.
  2. Yaklaşık 15 yıldır gitar çalıyorum ve bunun 6 yılı profesyonel olarak üniversite zamanlarımda gerçekleşti. Ancak son 3 yıldır gitarıma gereken önemi gösteremediğimi de itiraf etmem gerekiyor.
  3. Aylık ve haftalık takip ettiğim dergilerin maliyeti çok yüksek olduğu için her ay eşimle bunun tartışmasını veriyoruz. Daha doğrusu o söyleniyor, ben dinliyorum. ;) (dergilerden ilk aklıma gelenler Business Week, Forbes, Business 2.0, Capital, Platin, Infomag, T3, İstanbul Life, TimeOut ve daha birçokları...)
  4. Hazır yeri gelmişken 1,5 yıllık evliyim. :)
  5. Son olarak da şunu söyleyebilirim ki Teknosa ve D&R'a gittiğimde alışveriş yapmadan çıkamıyorum.
Şimdi benim buradan pası bir başka blogger'a atmam gerekiyor ama bugünlerde herkes birbirini bu şekilde mimlediği için kimler açıkta kaldı ucunu kaçırdım. O yüzden benim tanıdığım ve kendisi hakkında bizim bilmediğimiz birkaç özelliğini yazmayan kaldıysa buyursun pasımı ona atıyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Pas'ı alım gol'e çevirdiğin için teşekkürler.
Gitar çaldığını öğrendiğimiz iyi oldu. Bir eğlence etkinliğinde müzisyenimiz hazır demektir.

Dergi olayını ben bitirdim. Bende en az 5-6 dergi alıyodum. Ancak dergilerin sunduğu içerik RSS'den takip ettiklerimin yanında cılız kalmaya başladı.

D&R, Remzi kitapevi gibi yerlerde raflara bakınmak benimde hoşuma gidiyor.

Unknown dedi ki...

blogu okuduktan sonra bende de böyle bir ihtiyaç doğdu. En kısa zamanda hakkımda sık sorulanları derleyip sitemde yayınlamayı düşünüyorum sayenizde. Bu arada teknoloji ile ilgilenip okumayı seven her insan gibi bende teknosa, D&R, Bimeks ve muadili shoplara girdiğimde alışveriş yapamayanlardanım.

H. Cihan Salim dedi ki...

Geri döndüm, okudum, hemen yorumladım;

Ya bu dergileri ortaklaşa alacak birileri bulunur di mi? Bulunur tabii.

Aa, taksi paylaşım siteleri gibi bunun içinde bir Web 2.0 sitesi yapsak mı? Ne zamandır bir e-iş fikri arıyordum, askerde aklıma gelmiyordu ;)