Perşembe, Ağustos 10, 2006

Artık bir de Webrazzi var!

Uzun süredir aklımın bir köşesinde bekleyen ve son bir aydır üzerinde çalışmalara başladığım Webrazzi bugün itibari ile yayın hayatına başladı.

Yazılarımı takip eden okuyucularım bilecektir ki genelde web girişimleri, internet trendleri ve bu alandaki gelişmelerin iş ve pazarlama modelleri ile yeni ekonomiye etkilerini elimden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışırım.

Bugünden itibaren web girişimlerini Webrazzi adını verdiğim yeni blogum üzerinden inceliyor ve analiz ediyor olucam.

ardakutsal.com'a bağlı çalışan blogumda ise daha yoğun olarak sözünü ettiğim iş ve pazarlama modelleri üzerine yazılarıma yer vermeye devam edeceğim.

Dediğim gibi Webrazzi bugün itibari ile açılışını gerçekleştirdi ve sayfanın ilk konuğu ülkemizde web girişimleri adına özellikle son dönemlerdeki çalışmalarıyla dikkatimi oldukça çeken ve çok başarılı olacaklarına inandığım Pilli oldu.

Daha doğrusu pillinetwork sitelerine yeni katılacak olan sosyomat.

Hem Webrazzi'ye uğramak hemde sosyomat'ı yakından incelemek isterseniz buyrun.

Unutmadan, eğer sizin de Webrazzi'de yer almasını, incelenmesini istediğiniz bir servisiniz, siteniz yada benim tabirimle girişiminiz varsa Webrazzi'deki iletişim formundan detayları gönderebilirsiniz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet evet, bu çok güzel olmuş. :)
Tebrikler ve başarılar.

Adsız dedi ki...

webrazzi hayırlı olsun, arda. çok başarılı olacağını düşünüyorum.

ilk incelemeyi sosyomat'a ayırdığın ve önerilerin ile katkıda bulunduğun için çok teşekkür ederiz.

takipteyiz..

Adsız dedi ki...

çok leziz olmuş. tabii sosyomat'ı incelemesinden dolayı farklı anlam içeriyor ama takip edeceğim sayılı sitelerden olacak herhalde :)

hayırlı olsun..