Pazar, Temmuz 17, 2005

Tepe Home torbalarının yaptığı

Bugün Tepe Home mağazalarından birinden alışveriş yaptık ve torbalarımızı alıp çıktık. 10-15 dakika sonra torbaları bıraktığımda ellerim işte aynen resimde gördüğünüz gibiydi. Sakın bunun kan veya morarma falan olduğunu sanmayın. Tamamen BOYA!... Torbalar bütün elimi boyadı.
Tepe Home'dan alışveriş yapacaksanız yanınızda kendi torbanızı götürmenizi yada eldiven takmanızı öneririm. Günün geri kalanını kırmızı mor karışımı renklerle sürdürmek istemiyorsanız(!).

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bunun sadece tepe home a özgü oldugunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz...başka mağaza poşetlerinde de yaşanan boyalı el sonucu multifaktöryeldir şöyleki ne kadar zaman poşetlerle dolaşılmıştır,ortam ve sizin vucud sıcaklığınız ne idi :):):)daha iyi bir öneri her zaman için yedek poşet taşımak....yanılıyor muyum

Adsız dedi ki...

Bence poşet tasarımcıların olduğu kadar mağaza sahiplerinin de müşterilerine, özellikle poşetlerdeki el tutma yerlerinde boya bulaşma gibi risklerini göze alarak renk kullanmamaları gerektiğini çoktan öğrenmiş olmaları gerektir ki Tepe Home gibi bir mağazalar zincirinin bu konudaki zaafiyeti de başka bir sorun.

Ha, çıkmayan boya var mıdır bilemem ama tutacak bölümlerini beyaz bıraktıkları sürece böyle sorunlar yaşamayız, en azından kendileri böyle durumlara düşmüş insanlar olarak mağazalarının poşetlerini daha kullanılabilir tasarlasalar ve ısmarladıkları poşet üreticileri de mağaza yönetimini bu konularda uyarsa iyi olacak, kimse yanında poşet taşımak istemez yedek bile olsa, kusmayacaksanız tabi